За Сватбен планер

За Сватбен планер

Perfect Plan е нова компания, която заредена със стремеж към съвършенство, готовност за неуморен труд и също като Вас – изпълнена с мечти, сътвори нещо, което до този момент не съществува на българския пазар. Сватбен Планер е планер с амбицията да покрие всеки малък детайл от събитието на живота Ви – Вашата сватба.

 

Изработката на планера отне повече от година, белязана от много вдъхновение, трепети и старание. Той ще бъде Ваш верен помощник през целия процес по организацията на Вашата сватба. Ще Ви помогне да преминете с лекота и увереност през всички етапи и не на последно място – ще остане един от най-скъпите спомени за Големия Ви ден, защото прелиствайки страниците му през годините Вие ще изживявате отново и отново сладките моменти от взимането на решения и мечтите за най-важния празник.

 

Сватбен Планер е дизайнерско печатно издание, което съдържа целия набор от необходими инструменти за детайлното планиране и подготовката на Вашия сватбен ден. В него ще откриете подробни списъци, таблици, полета и отметки, където можете да впишете всяка най-малка подробност от процеса по организацията; да предвидите, изчислите и опишете всяка Ваша мисъл, идея, план; да заложите предвидения сватбен бюджет, да сравните ценови оферти и да впишете окончателните си решения, разходи и реализация.