Доставка

 

 

ДОСТАВКА

 

Доставката се извършва в срок до 2 работни дни след потвърждаване на поръчката до посочен от Вас офис на "Еконт" или личен адрес.

Цената на доставката се изчислява автоматично и можете да я видите след попълване на данните на получателя във формата за поръчка.

За поръчки на стойност над 100 лева доставката до офис на "Еконт" е безплатна за цялата страна.

 

 

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

 

Заплащането на продуктите се извършва от клиента в брой, с наложен платеж в момента на доставката, авансово чрез банков превод или чрез някой от другите начини, посочени във формата за поръчка.

 

 

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

 

Купувачът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от покупката в срок от 14 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката. Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е употребявана и да не е нарушен нейният търговски вид (разкъсана опаковка, премахнати етикети, липсващи части и др.), да е в пълната си комплектовка и да е придружена с всички съпътстващи я документи – касова бележка или фактура, указания за употреба и др. Разходите по доставката при връщане на стока са за сметка на Купувача. При приемане на стоката от Купувача, Продавачът заплаща стойността на стоката, с приспаднати транспортни разходи на куриера, а куриерът я връща на Купувача с т.нар. „наложен платеж“.

 

 

Купувачът е длъжен да прегледа стоката при нейното получаване и в случай на видими дефекти има право да не я приеме. В случай, че дефектите не могат да бъдат установени веднага поради естеството си, срокът за рекламация е 24 часа от момента на получаване на стоката.
В случай на дефектен продукт, разходите по замяната са за сметка на продавача.