СВАТБЕН ПЛАНЕР - корица Тюркоаз

70,00 лв.
  • Кат. номер: ПП-0192

СВАТБЕН ПЛАНЕР е дизайнерско печатно издание, което съдържа целия набор от необходими инструменти за детайлното планиране и подготовка на Вашия сватбен ден. В него ще откриете подробни списъци, таблици, полета и отметки, където можете да впишете всяка най-малка подробност от процеса по организацията, да предвидите, изчислите и опишете всяка Ваша мисъл, идея, план; да заложите предвидения сватбен бюджет, да сравните ценови оферти и да впишете окончателните си решения, разходи и реализация.

Раздел КАЛЕНДАР съдържа хронологично подредени основните стъпки в организацията на сватбата, допълнени от нашите полезни съвети, подсказки и препоръки.

В следващия, най-важен, раздел на изданието ОРГАНИЗАЦИЯ НА СВАТБАТА се намира същинския сватбен органайзер с множество таблици, списъци и полета, в които можете да запишете всички детайли от процеса по планиране на сватбеното Ви тържество - оферти от ресторанти, бижутери, сладкари, фотографи, аниматори, списък на гостите, необходими документи за сключване на брак, схема на ресторанта и т.н.
Ще можете да опишете всички видове менюта, украса, печатни материали, които ще поръчате, мерките и датите за проби на сватбеното облекло, музикалните си желания, транспорта, програмата на сватбения ден по часове и още много други.

 

Раздел БЮДЖЕТ представлява обстойни таблици, включващи подробно описание на всички пера, по които ще бъдат извършени разходи, разбити до най-малкия детайл.

В следващия раздел КОНТАКТИ ще намерите полета за координатите на гостите на сватбеното тържество с отметки за изпратена покана, потвърждение и др., както и тези на всички контрагенти и подизпълнители.

В последния раздел, озаглавен СЛЕД СВАТБАТА, сме предвидили място за медения месец, спомени и впечатления от сватбеното тържество, както и място да прикрепите любимата си снимка от най-щастливия ден - сватбения!

 

Важно допълнение за функционалността на планера е картоненият джоб, в който ще можете да съхранявате своите визитки, оферти, мостри от платове и декорации.

 

КОЙ Е ТВОЯТ ПЛАНЕР?

А най-хубавото е, че можете да изберете своя личен Сватбен планер в един от двата вълшебни нюанса, в които се предлага - смела тюркоазена корица или романтична корица в розова пудра.

*Съдържанието на двата варианта е напълно идентично - различават се единствено кориците!ПАРАМЕТРИ НА ИЗДАНИЕТО

  • Размер: А5 (153х210мм)
  • Луксозна твърда корица с покритие мат ламинат софт тъч
  • Скрита в корицата бяла спирала
  • 180 различни пълноцветни дизайнерски страници
  • 6 разделителя
  • картонен джоб за съхранение

Вашите отзиви

Прочетете какво мислят булките за своя Сватбен планер

Разгледай отзиви от булки

ГАЛЕРИЯ

Насладете се на дизайна на Сватбен планер и надникнете в страниците му!

РАЗГЛЕДАЙ